13 – 03 – 2019

Suc de pinya, quins beneficis en aporta?

La pinya té multitud de propietats. Aquesta fruita tropical és coneguda especialment per ser diürètica i antiinflamatòria, però la seva principal funció consisteix a ajudar amb la digestió degut al seu contingut en Bromelina. Per aquest motiu és molt beneficiosa per a persones que pateixen indigestió, pesadesa, gasos o acidesa.

La Bromelina a més reforça el nostre sistema immunològic i funciona com un potent anticoagulant.

És perfecta per als que practiquen esport, ja que les seves propietats antiinflamatòries poden ajudar a combatre el dolor muscular dels atletes.

També és rica en vitamina A, B i C. La dosi recomanada de vitamina C per a un adult és d’uns 80mg. Sabies que amb una rodanxa de pinya de 70g ja obtenim aquesta quantitat? Si el prenem amb suc, imagina’t!

Hauràs escoltat moltes vegades dir que la pinya és diürètica i desintoxicant, i és veritat, és molt valorada en aquest sentit i es recomana beure-la i prendre-la sencera en moltes dietes detox. També es recomana per als tractaments contra la cel·lulitis.

En ecoBatea t’oferim el suc pur de pinyes fresques i ecològiques de Costa Rica. Les premsem i el suc que obtenim l’envasem, sense cap tipus d’afegit. Ni sucres, ni aigua, ni aromes, ni polpes. Així de sa, així de simple!