Batea és una població catalana de la comarca de la Terra Alta (Tarragona) que limita amb Aragó. Aquí, el 70% de la població activa treballa en l’agricultura, especialment en el conreu de la vinya i en l’elaboració de vins. També s’hi conreen oliveres, ametllers i arbres fruiters.

La matèria prima dels nostres productes prové directament de les mans dels pagesos, de tant a prop com ens és possible.

Principi de sostenibilitat

Mirem de minimitzar el nostre impacte a la natura. La nostra fàbrica va creixent segons les nostres necessitats, amb materials ecològics i eficiència energètica. És allò que anomenen green factory, però és de color blanc.

I el més important, utilitzem matèria prima lliure de pesticides, antibiòtics, fertilitzants sintètics, additius i conservants, això permet evitar la contaminació de la terra, l’aigua i l’aire, respectant la fauna, protegint la biodiversitat i generant menys gasos d’efecte hivernacle sense produir residus contaminants.

Principi de salubritat

L’alimentació ecològica no és cap moda. Malauradament ha estat pervertida per la indústria i ara per aconseguir un millor futur hem de recuperar el passat. Hem de vigilar què mengem per la nostra salut, pel medi ambient i pel futur!

Principi d'honestedat

Creiem en allò que fem i diem. Fem i diem allò que creiem.

Biosfera

Batea es troba dins La Reserva de la Biosfera i certifica que Les Terres de l’Ebre són una de les 100 millors destinacions sostenibles del món, gràcies a la seva riquesa paisatgística, als seus ecosistemes mediterranis i al seu model de conservació de la biodiversitat.

http://www.ebrebiosfera.org/