17 – 01 – 2018

És temps de mandarines!

Saps quan és la temporada de mandarines? La temporada de recolecció i la millor època de consum és ara, entre el novembre i el març! Ja fa uns díes vam rebre la primera remesa de mandarines ecològiques nacionals de la temporada!

Et pots imaginar l’olor d’aquestes mandarines ecològiques madurades al sol i acabades de collir? La veritat que tirava enrrera! No hi ha res millor que l’olor de la fruita i verdura acabada de collir. És com quan ens regalen un ram de flors, el primer que fem és olorar-lo i se’ns desperten tots els sentits! I és que la mare naturalesa ens proveeix del millor que té. Cuidar-la i respectar-la és feina de totes i tots!

Aquestes mandarinas estan apunt de passar per les cubes de rentat i la cinta per acabar sent espremudes!

Quan obris una ampolla de suc ecoBatea, olora’l primer, et transportarà a l’olor que feien les mandarines acabades de collir! I el seu sabor… no t’enganyem si et diem que enamora tan a petits com a grans! Quan la matèria prima és de qualitat poc més cal fer, veritat? Doncs ja has descobert el nostre secret; fruita local, sana i madurada al sol, espremuda i res més!


Sense sucres afegits | Sense aigua afegida | Sense addició d’aromes ni polpes | Només mandarines espremudes!