30 – 05 – 2018

Beneficis de beure llimonada

Quan vam construir la fàbrica dels sucs a Batea, ens preguntàvem: “per què tots els refrescs del mercat son amb sucres o endolcidors afegits? És tan difícil elaborar-ne un sense aquests components?” I la veritat, que tot el què val la pena necessita esforç, dedicació i amor però estàvem convençuts que era possible, i així va ser. D’aquesta fusió va néixer el primer refresc de l’estat espanyol sense res més afegit que la pròpia aigua i les pròpies llimones de Múrcia Bio espremudes.

D’acord, sabem que el nostre cos està més acostumat als sabors dolços, en gran part degut a les quantitats de sucre que s’inclouen a molts productes (més dels que creiem) amb l’única finalitat d’augmentar-nos les ganes de consumir-ne més i augmentar així les vendes. Però en detriment de què? Del bé més preuat que tenim, la nostra salut.

Si que la nostra llimonada és més àcida que la resta que trobem el mercat, però… no més que la que ens faríem a casa, dit d’una altra manera, quan la proves te’n adones que és exactament igual que la que ens fem a casa!

El dia a dia ens pren el temps que dedicaríem a la cuina, qui més qui menys, anem atrafegats i algun cop que d’altre sortim de casa sense haver portat res a l’estómac. En aquests casos, escull l’opció més ràpida i saludable per tu. Un got d’aigua amb llimona Bio ecoBatea t’ajudarà a:

 

1- Netejar el teu sistema, és un diürètic.

Neteja el cos en part perquè les llimones augmenten les ganes d’orinar, és a dir, tenen una acció beneficiosa sobre el fetge, ajudant a millorar les funcions de descongestió, que són essencials per evitar l’acumulació de tòxics a l’organisme.

2- Efecte alcalí

La llimona, tot i tenir gust àcid, una vegada metabolitzada, i sempre que en prenguem amb mesura, té un efecte alcalí que ens ajuda a compensar la tendència natural a l’acidificació del cos. Aquesta acidificació està provocada pels aliments refinats i processats, la contaminació atmosfèrica, les reaccions de l’organisme davant l’estrès, etc.

3- La llimona és de naturalesa fresca i ens pot ajudar a produir canvis vitals beneficiosos: refresca l’organisme, calma la set i fa baixar la febre, és un tònic digestiu.

 

Sabies que…

El suc de llimona es pot utilitzar en moltes receptes de postres, de begudes refrescants i de vinagretes.

Sempre ecològic:

Les llimones industrials es tracten amb ceres, insecticides i fungicides que acaben al nostre cos. ecoBatea és 100% eco. Creiem profundament en l’agricultura basada en 0% pesticides i 100% en el respecte en el medi ambient i la salut.