05 – 10 – 2017

Noticia Diari Ara

Ecobatea és la nova marca del grup Casa Amella dedicada als sucs ecològics, sense sucres, amb la fruita premsada i després envasada en fred. Ha sortit al mercat amb cinc varietats, totes en vidre i amb packaging de cartró reciclat: pinya, mandarina, poma, taronja i llimonada. “La llimonada no inclou ni sucres afegits ni tampoc agave”, explica Dani Amella, gerent i fundador de Casa Amella, que té la seu a la població d’Artés (Bages).

La fruita amb què elaboren els sucs a Batea (Terra Alta) és de proximitat, i la idea és treure’n, de cara a setembre, més varietats: de magrana, de pera amb poma i també de préssec amb raïm. “Els envasem en ampolles de vidre de 3/4 de litre, però tenim en ment de fer-ho també en 250ml”, detalla Dani Amella, que subratlla que els taps dels pots de vidre “estan lliures de BPA”, és a dir, de bisfenol, un component que s’ha demostrat científicament que actual com a disruptor hormonal.

El fundador de Casa Amella, un entusiasta de l’alimentació ecològica, de la sostenibilitat i de la cura del medi ambient, explica com de cuidats estan tots els detalls de la nova marca, Ecobatea. “Totes les etiquetes estan impreses a Catalunya”. I, a més, forma part de la filosofia de la marca el fet que elaboren productes vegans, sense gluten i sense al·lèrgens.

Actualment, els sucs, que passen el procés de pasteurització perquè tinguin una caducitat de dos anys, ja han començat a ser exportats a països nòrdics.

Entre els productes de Casa Amella destaquen les cremes, el gaspatxo i també els llegums, el tofu i el seitan.”Casa Amella és el projecte de la meva vida; el vaig començar sol i després vaig tenir el suport del meu germà Xavi. Ens movem amb la filosofia de l’alimentació conscient”. conclou Dani Amella.

Per més informació:

www.ecobatea.com

www.casaamella.com